Platform Keelbos dient wéér klacht in tegen Rijkswaterstaat

RWS is momenteel bezig met het wegsnoeien van bossen van een Homo-ontmoetingsplaats langs de A27 

De Bilt, Groenekan: Sinds Rijkswaterstaat de bekende homo-ontmoetingsplaats de Bosberg heeft gesloten, zijn de bezoekers van deze ontmoetingsplaats op diverse ander locaties neergestreken als vervanging. Op deze vervangende locaties worden nu al de stuiken een voor een door RWS weggesnoeid. 

Een deel van de bezoekers van de Bosberg zijn uitgeweken naar het bos achter de carpoolplaats tussen Amersfoort en Bunschoten. Eerder heeft Platform Keelbos al geklaagd bij RWS over het weghalen van dat bos. De Nationale Ombudsman heeft daar onderzoek naar opgestart. 

RWS is momenteel bezig met het kappen van struiken en bossen van een verzorgingsplaatsen de A27 in Groenekan, die ook als vervanger dient van de HOP de Bosberg. 

Onlangs werd duidelijk dat het OM in hoger beroep is gegaan tegen de agent die homo's afperste op deze homo-ontmoetingsplaats(-en) langs de A27. 

RWS beloond nu achteraf dit homofobisch gedrag, door de bossen van deze homo-ontmoetingsplaats en andere te kappen of te sluiten. Momenteel heeft RWS in Nederland de meeste homo-ontmoetingsplaatsen gesloten. Het lijkt dat homo-intolerantie in Nederland toeneemt, en dat de overheid daarin het slechte voorbeeld geeft.