Brunssum - Brunsummerheide

Body: 

Dit id de laatste hop in regio Parkstad.
Hier is de hele dag maar vooral na het invallen van de duisternis iets te beleven. De tweede parkeerplaats is vrij rustig. Het publiek is van jong tot ouder. Er is volop de gelegenheid zich terug te trekken in de bossen.
Langs de N299 tussen Brunssum en Nieuwenhagen zijn er twee parkeerplaatsen aan de Toeristenweg (deze weg loop parallel aan de N299). Een bij de parkeerplaats Rode-beek en de tweede parkeerplaats daar waar de weg voor autoverkeer is afgesloten. Vanuit Brunssum richting Nieuwenhagen aan de hoofdingang van Afnorth voorbij rijden, bij de volgende rotonde rechtsaf en gelijk linksaf. Dit is de Nieuwenhagenerweg / Toeristenweg.

Bijzonderheden: Hier is de hele dag maar vooral na het invallen van de duisternis iets te beleven. De tweede parkeerplaats is vrij rustig. Het publiek is van jong tot ouder. Er is volop de gelegenheid zich terug te trekken in de bossen.

Boswachters van Natuurmonumenten zijn erg irritant aanwezig zodat eer wordt uitgeweken naar de kleine parking naast de hondenwei bij Mc Donalds rechts de weg richting parking Brunsummerheide nemen dan meteen vooraan links met weinig beschutting.

Door de aanleg van de Parkstadring door de provincie kan een en ander wijzigen.